Кое е ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ?

sofiaСкъпи читатели, вчера получих едно прекрасно писмо от една прекрасна мила Дама, която следи сайта ми от самото начало на неговото създаване. И днес, около 3 седмици преди 6-годишнината на www.desilifestyle.net (8.12), реших да споделя това писмо с вас, защото то oсмисля целия труд, старание, отделено време, жертви, инвестиции в обучение, постоянство и най-вече ЛЮБОВ, които съм вложила в това за мен Райско интернет кътче. Благодаря ти, мила Цвети за искрените думи и за това, че цениш това, което правя/правим! Бъди благословена!
„Здравей мила Деси,
 
От доста време не съм ти писала и все още не съм ти изпртаила моя отзив за последната ти книга. Но причината е само една – още не съм я прочела. Идването ми до България  се отложи и все още не съм си я взела от приятелката ми.
Но ще си идвам съвсем скоро – нямам търпение да се докосна до твоето поредно бижу.
 
Всеки ден отправям искрени блаодарности към теб и Сашо за всичко, което правите и на което ме учите. Не спирайте!!! Наистина светът има нужда от такива ДОБРОТВОРЦИ като вас. Радвам се, че ви има. Супер благодарна съм на съдбата, че ме срещна с теб/вас – животът ми е прекрасен и с ваша помощ. За мен вие сте едни ангелски пратеници.
Следя те от почти самото начало на твоя сайт и виждам, че има и доста нападатели и хейтъри, но знаеш ли – нека да ги има, щом ги има значи сте на прав път!!!
Говори повече за минимализма, отново и отново. Хората имат нужда да им се напомня, че консумизмът не е пътят и само разболява. Масово твоите *псевдо колеги* рекламират добавки, уреди, посуди, рецепти със скъпи продукти и безумни комбинации и какво ли не, което само отдалечава хората от ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ. И после стават зависими и от прехвалените нутриционисти, и от *модерната медицина*.
Аз и затова те харесвам и обичам – ти си автентична и безкомпромисна. В твоите книги и статии не се рекламират всевъзможни безумия. За мен това е ОТГОВОРЕН специалист, на който наистна му пука за здравето на хората. Човек, който прави светът по-добър. И който дава насоки и напътствия как сам всеки да ЖИВЕЕ здрав и независим живот.
Ти ме накара доста да се замисля и много неща да изчистя от живота си. ПРОСТИЧКИТЕ НЕЩА СА НАЙ-ТРУДНИ!!!! Толкова ми е леко и се чувства свободна, независима от предмети и парцалки…..
Слагам многоточие, защото и 1000 страници няма да са ми достатъчни.
 
Но сега притихвам и ви изпращам позитивна и чиста енергия.
Леко раждане, сладка Деси, с теб съм и още хиляди същества, които са се събудили и събуждаш.
 
Целувки
 
Цвети“

Тази статия е публикувана в петък, ноември 18th, 2016 at 8:20 в категория Отзиви.

Един коментар

  1. Александър Публикува:

    Все ме питат, защо споделям мнението си с хората които ме питат за моите неща. Защо ги правя безплатно здрави и то без да им взимам пари или да се облагодетелствам по някакъв начин. Аз лично съм го правил заради ето такива хора, които държа като им обясня аз моите неща, така да ги научат, че и те на свой ред да учат другите. Всичко това ще направи светът около нас едно по-добро място за живеене. Така ми се искаше да ми дава кураж някой през 2003 и 2004, дори 2005 година, когато всички ме обиждаха….но, нямаше кой и отново се наложи сам да се оправям. Още тогава си обещах да помагам на всеки ако това не е опасно за неговото състояние.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline