Здравословен онлайн курс за заети работещи жени и майки с натоварено и стресиращо ежедневие с 20% отстъпка през Ноември – Сезон 3

DSC08172Скъпи читатели, изключително щастлива съм да ви съобщя, че предстои трети сезон на моя Онлайн Здравословен курс за заети работещи жени и майки със стресиращо и натоварено ежедневие, който може да проведете индивидулно през месец Ноември.

Ще се научите как да организирате пазара на храна, как да приготвяте лесни здравословни рецепти за не повече от 20 минути, как да се справяте със стреса и натовареното ежедневие, как да имате повече енергия и време за Себе си и близките си! Този курс ще промени живота ви и ще превърне изпълняването на ежедневните задължения в удоволствие като същевременно с това ще ви спести хиляди левове в дългосрочен план и ще бъдете винаги в топ форма!

Споделено от Велина Колева за курса:

Скъпа Деси,

Твоят курс бе едно от най-смислените и полезни събития, които съм посещавала напоследък. Отскоро съм почитател на здравословното хранене и с интерес проследих трите модула, които ни предложи. Очарована съм от професионализма, опита, знанията ти, вниманието към детайла и красотата в блюдата, които дегустирахме. Освен бързи и лесни, рецептите ти се оказаха и много вкусни. Вдъхнови ме да последвам примера ти и да се храня рационално и здравословно, да се грижа за тялото и душата си, и да се чувствам в баланс и хармония със себе си.

Радвам се, че се запознахме! Бъди здрава и все така вдъхновяваща!“

Споделено от Галя за курса:

„Миличка и уважаема Деси, днес реших да ти пиша, изказвайки мнението си относно завършилият ти курс за заети жени и майки със стресиращо ежедневие.За мен, присъствието и на трите модула беше малък празник. Опитахме от всичко, което приготви за нас и много бих се радвала, ако приемеш идеята ми за индивидуално приготвяне на „храна за вкъщи“. С удоволствие бих си поръчвала от теб. Съжалявам само, че не можах да доведа и приятели поради ограничената бройка на местата. Деси, много се радвам и на масажните техники, които получихме като бонус. Искрено ти желая, все така да ни събираш, демонстрирайки нови и интересни рецепти. Хубав ден и ползотворна седмица. Целувки от мен, обичам те.“

Споделено от Паула Донкина за курса:

„Деси, както винаги успя да ме вдъхновиш и да ми бъдеш пример за подражание. Без да преувеличавам , но полека-лека прихванах от твоите здравословни навици. Курсът беше много интересен, рецептите страшно вкусни, съветите ти наистина приложими и полезни, а ти самата – истинска и така старателна. Чакам с нетърпение зимния ти семинар, за да ме заредиш отново (психически) и да продължиш да ни учиш на грижа към тялото и душата.“

Споделено от Нина Хинева за курса:

‘Мила Деси,

    Думи нямам да опиша огромната си благодарност за възможността да участвам в курса за здравословно хранене за заети мами и работещи жени. Благодаря ти, че отвори сърцето, дома, знанията и опита си за нас. Една дзен мъдрост гласи, че: „Учителят само отваря вратата, ученика сам трябва да премине през нея“. Оттук насетне е наш ред да вземем живота си в свои ръце и да преценим как искаме той да продължи.
Благодаря, че беше наш учител, будител и вдъхновител.
Желая на теб и обичаните от теб хора много здраве и светли дни.
Прегръщам те,

Нина“

Споделено от Петя Чекова:

„Здравей Деси,

благодаря ти за златните съвети на он-лайн курса. Много ми хареса как по лесен и разбираем начин обясняваш и правиш всико супер. Относно пазаренето и съхранението на продуктите мисля, че през годините си ме научила успешно на това, семената и варивата ги държа в буркани и т.н. Изпровах много от рецептите и моето дете Стефано много ги хареса – суровото кремче, бадемовото мляко, оризовките с хумус, купувам му само хляб с лимец и квас, суровите бисквитки и други твои авторски ястия.

Благодаря ти от сърце и всичко хубаво!“

Ето и необходимата информация:

Кога? – когато се запишите според вашите индивидуални ангажименти

1-ви Модул –ден 1 около 10.00

2-ри Модул –ден 2 около 10.00

3-ти Модул – ден 3 около 10.00

Он-лайн курс по Аква аеробика – ден 4 около 10.00

Къде? – в комфорта на вашия дом, всички необходими материали и линкове към частни видео клипове в Youtube, ще получите по вашия и-мейл и ще може да ги четете и гледате в удобно за вас време когато искате и колкото пъти искате в рамките на 1 седмица. Ще бъдете включени и в специална затворена Фейсбук група, създадена Само и ексклузивно за участници в моя Здравословен курс. В нея ще може да задавате вашите въпроси относно материалите, рецептите и видео клиповете, ще може да дискутираме и темите, които се засягат в курса!

Какво?

1-ви Модул – Супер лесни рецепти за ежедневието

-ще демонстрирам как се приготвят шейк, супа, дип с крекери и сурови бонбони;

-ще научите как да организирате пазара на храна, съхранение на продукти и заготовки.

2-ри Модул – Супер лесни рецепти за специални случаи

-ще демонстрирам как се приготвят 2 сурови специалитета и сурова торта;

-ще научите начини за справяне със стреса и натовареното ежедневие.

3-ти Модул – Супер лесни рецепти за деца както и домашни разкрасяващи рецепти за мами

-ще демонстрирам как се приготвя здравословен обяд за деца за детска градина или училище;

-ще научите как да имате повече времe за Себе си както и разкрасяващи домашни рецепти!

За кого?

Искате ли да разполагате с повече време за Себе си и за близките си? Искате ли „готвенето“ да се превърне в удоволствие и да прекарвате по-малко време в кухнята? Искате ли да сте здрави, енергични и винаги в топ форма? Искате ли да се справяте по-лесно със стреса и натовареното ежедневие? Искате ли да имате повече време просто да живеете живота си?

Ако отговора е да, то тогава този Он-лайн Здравословен курс е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

1-ви Модул

–списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат;

-списък с топ 10 съвета за организиране пазар на храна, съхранение на продукти и заготовки в pdf формат;

-списък за пазаруване на здравословни храни в  pdf формат.

2-ри Модул

-списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат;

-списък с топ 10 съвета за справяне със стреса и натовареното ежедневие в pdf формат.

3-ти Модул:

-списък с рецептите, които ще демонстрирам както и домашни разкрасяващи рецепти за всяка заета жена и майка в pdf формат!

Он-лайн курс по Аква аеробика:

-целия комплекс както и 3-дневен детокс с хранителен режим в pdf формат!

Каква е цената?

Всеки отделен модул: 20 лв

Целият курс: 60 лв

Ако се запишите до края на месец Ноември, получавате веднага 20% намаление и цената пада на 48 лв и ще получите 2 БОНУСА  – таблица със сурови заместители на вредните храни както и 20% намаление на он-лайн рестарт програмата ми „Аз обичам Себе си!„! Само през този сезон ексклузивно ще получите и БОНУС 3 – БЕЗПЛАТЕН Он-лайн курс по Аква аеробика, който ще се проведе след 3-те модулаи ще може да се гледа в рамките на 3 дни когато пожелаете и колкото пъти искате!

Заплащането става предварително по банков път!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@mail.com

DSC08117DSC08161DSC08181DSC08182DSC08185DSC08194DSC08210DSC08173DSC08226

 

Тази статия е публикувана в сряда, ноември 9th, 2016 at 9:13 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline