Как да имаме лека и безпроблемна бременност на растително-суровоядно хранене?

DSC00154Скъпи мои читатели, имам удоволствието да ви поканя следващия уикенд на Sofia VEG Fest, на 22.10.2016 от 17.00 в хотел „Хемус“ в София, на който ще бъда лектор и моята лекция ще бъда на тема „Как да имаме лека и безпроблемна бременност на растително суровоядно хранене?“. Това ми е втората бременност на такова хранене и бих искала да споделя с всички вас как преодолявам всички неразположения и симптоми, как се храня, с какви храни по-точно, как ги комбинирам, защо не вземам добавки и лекарства, как се грижа за кожата и косата си, какво спортувам и въобще всичко свързано с бременността ми.

Защо споделям всичко това?

Защото в днешно време на един такъв естествен процес като бременността се гледа като на болест, изписват се всевъзможни лекарства, добавки и т.н. А всичко това може да се преодолее като се спазват Вселенските закони – законите, които ние сме забравили в днешния забързан „цивилизован“ живот!

1След моята лекция ще може да закупите лично от мен и то надписана с автограф, Новата ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ с 10% намаление или за 27 лв специално за Феста! За 3 месеца от както издадох книгата си получих стотици положителни отзиви и писма като една част съм споделила и в сайта си. Това е една книга, която остава за цял живот като част от мен е в сърцата ви и вашите светли мисли за един по-добър свят!

От 18.00 на същия ден ще има и отворена дискусия, на която ще участва и моя партнъор Александър Борисов!

Тук може да разгледате цялата програма на събитието! Входът за всички лекции е СВОБОДЕН!

А тук давам линкове към мои ъпдейти, менюта и рецепти, свързани с бременността ми в Youtube:

I am in the middle of my raw vegan pregnancy

Pregnancy food journal – 20 weeks

Pregnancy food journal – 21 weeks

Pregnancy food journal – 22 weeks

Pregnancy food journal – 23 weeks

Pregnancy food journal – 24 weeks

Pregnancy food journal – 27 weeks

Pregnancy food journal – 30 weeks

new-book-newsletter

Тази статия е публикувана в петък, октомври 14th, 2016 at 7:08 в категория Бременност и майчинство.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline