Смайващата вътрешна и външна трансформация на Елка

imagesСкъпи читатели, днес бих искала да споделя с вас историята на една прекрасна дама, на име Елка. Повечето диетолози и специалисти по хранене и спорт винаги споделят Преди и След снимки на своите клиенти по бански, тоест те наблаягат САМО на външността и не се замислят тези хора как се чувстват вътрешно. Да, те може и да са отслабнали външно, но вътрешно са си все още задръстени с токсини и циментирани черва и кръвоносни съдове, защото повярвайте ми, но с месо, яйца и млечни продукти в диетичния план освен малко по-слаба фигура от вън друго няма да постигнете. Няма я вътрешната промяна, чистотата, лекотата и духовното смирение. Обикновено на режим с месо и зеленчуци, хората си остават все още гладни, озлобени, задръстени, агресивни и пълни с токсини. Много скоро глада за въглехидрати ги напада и те се връщат към старите си хранителни навици. Затова аз като сертифициран Health coach не наблягам толкова на външната промяна, която несъмнено се постига, колкото на вътрешната и постигането на дълготрайни хранителни и лайфстайл навици.

И така да се върна на прекрасната Елка! 🙂

Тя се свърза с мен в първите дни на новата 2016 година за да закупи моята е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота“ както и онлайн рестарт програмата „Аз обичам Себе си“. След няколко дни тя ми писа отново, че е силно впечатлена от работата ми и каза, че иска да се включи в 6-месечната ми Health coaching програма. И така започнахме постепенно да работим върху аспектите от нейния живот, които не бяха в баланс и не беше удовлетворена. Определихме и кои са нейните здравословни и лайфстайл цели и лека, по-лека Елка изграждаше и затвърждаваше своите нови хранителни и лайфстайл навици. Имаше и трудности, но точно това беше моята работа, да не спирам да я мотивирам и вдъхновявам да продължаваме заедно напред. Тя се научи да прави разнообразни сурови ястия като салати, сурови дипове, ядкови сирена, сурови крекери, сурови десерти и т.н,  да прави редовно кълнове и поници, да се грижи за Себе си само с натурална и домашна козметика. По-време на 6 месечната ни работа тя получи достъп до 10 частни видео клипа, множество рецепти и менюта, лайфстайл съвети както и други информационни материали. Тя направи 2-седмична детокс програма и по време на нея рисуваше прекрасни картини. И в края на 6-месечната ни работа тя направи и ДНК-прекодиране и захранване според моите насоки. Толкова и хареса, че сега през август ще прави още едно. 🙂 На края получи от мен 2 подаръка: онлайн ритрийт „Едноседмична луксозна грижа за вашето тяло и душа“ както и Мини розов комплект „Desilifestyle“ (червило-глос и екзотичен парфюм „Desilifestyle“).

20160711_18554920160711_183835А ето какво ми сподели и Елка за моята 6-месечна Health coaching програма и какви смайващи вътрешни и външни промени настъпиха при нея:

„Здравей скъпа Деси,

Да се запозная с теб беше голямо удоволствие и богатство за мен, ти си толкова позитивен, вдъхновяващ и искрен човек, в който аз повярвах безспорно. Думите не са достатъчни да опиша как ме вдъхнови да вярвам в себе си и с твоя помощ открих неща, за които  не съм и подозирала.

Преди да се реша да започна твоята шест месечна Health Coaching програма четях много различни сайтове за здравословно и веган хранене, но все оставах незадоволена и някак объркана от много противоречащите си начини на хранене на многото нутриционисти и като че ли ми се искаше нещо просто, лесно, чисто с малко съставки, които не ми се налага да записвам за да си направя закуска, обяд и вечера. И така открих теб, прочетох почти всичките  статии в сайта ти и си казах, че точно това ми трябва и най-вече предлагаш онлайн програми, които до една ми харесват. Повярвах в това, което прочетох и се записах. Помня, че бях много развалнувана от първата ни среща, не знаех какво да очаквам и дали ще ти повярвам, защото това ми е за първи път. Но ти ме грабна от самото начало, усмихната, мила, лъчезарна, излъчваща добрина, разбиране и загриженост. Много те харесах, а с времето те почуствах и много близка.

Заедно с теб по време на програмата успях да преобразя не само начина си на хранене, но и  се научих да се вслушвам в знаците, които ми дава тялото и да ги следвам. Разбрах, че суровата храна е много важна да се чувстваш жив и щастлив и че колкото по-просто и с лекота си приготвяме храната толкова е  по-здравословно. Заедно с теб Деси успях да направя и 20 дневното ДНК-прекодиране, което беше най-голямото постожение за мен. Ето какво е заключението ми от прекодирането и от цялата 6 месечна програма и то благодарение на теб.

-голяма воля(за която и не подозирах, че имам);

-свалих (здравословно)5 килограма;

-чиста и сияйна кожа;

-по-добро храносмилане – липса на подуване на корема и констипация;

-изграждане на здравословни навици – пиене на чай сутрин вместо кафе с цигара(вече не пуша);

-много вода (което ми беше много трудно преди);

-без умора на работа(като прожинка съм);

-лекота, подвижност, свежест, бистър ум;

-липса на мързел (преди след работа не можех да мръдна от дивана);

-вечни познания за здравословен начин на живот (това е златна информция и е най-голямото богатство);

-няма нерви и черногледство, сякаш живота става по-хубав и някак си преливам от щастие, идващо от дълбините на душата ми без определена причина, просто всичко си дойде с храната;

-повярвах в себе си и в мечтите си, няма нищо невъзможно, както казваш ти!

И както казваш, прекодитането продължава и след тези 20 дни, но трябва да се подържа 70 % сурово хранене. Моят нов суровояден живот започна и аз ще продължавам да откривам полезните му страни, ти ми даде старта и сега всичко е в моите ръце, да се задържа здрава и щастлива колкото ми е отредено.

Благодаря ти Деси за всичко, на което ме научи, ти си моя доктор, благодаря ти за съветите и оптимизма, с които ме зареди. Ти си страхотен Health Coach и най-вече великолепен човек!

Ще те следвам и подкрепям винаги. Пожелавам ти много творчески изяви (книги, статии, клипове и каквото се сетиш).Успех мила Деси!

Твоя послушна ученичка, Елка!

Благодаря и за подаръците!“

И аз ти благодаря за доверието и за прекрасните сесии, които минаваха като един миг, скъпа Елка! 🙂 А тук може да разгледате суровите творения и красиви картини на Елка:

20160224_17230920160208_13260320160430_20490920160417_141236 (1)20160403_18594320160627_08251320160627_18111720160118_13233120160321_19140620160321_17214920160418_145154

Тази статия е публикувана в четвъртък, юли 14th, 2016 at 8:11 в категория Отзиви.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline