Иска ми се да ИЗКРЕЩЯ!

imagesИска ми се да ИЗКРЕЩЯ! Защо ли? Сега ще обясня!

Като малко момиче винаги съм се питала защо съществуваме, кой ни е създал, какъв е смисъла, защо живея тук и сега и тези дълбоки мисли ме натъжаваха някак, защото не можех да си отговоря и нямаше кой да ме избави от  тези терзания. С годините, аз се питах все по-малко и по-малко докато на 18 години не започнаха моите здравословни проблеми, които продължиха дълги години. Изпадах в депресии, апатия, лошо настроение и не знаех как да си помогна, защото лекарите определено не ми помогнаха. Постепенно, започнах сама да търся истината за Себе си и ми отне отново дълги години докато се излекувам. Трябва да призная, че това лечение ме направи силна и уверена жена, която винаги съм искала да бъда.

През последните 8-9 месеца разбрах много неща, за миналото си и за миналите си животи както и защо имам лоша карма, която изкупувах до сега! Научих много неща за Света, в който живеем, за Вселената, за това, че не сме единствени в тази Галактика, за това как живеят хората в другите светове, с какво се хранят и т.н. Разбрах защо съществуваме, кой ни е създал, от къде произлизаме, дали наистина е имало Адам и Ева, дали наистина е имало потоп, ледников период, природно разрушаване на градове и какво е довело до това! Разбрах дали наистина е имало Спасител и на какво е искал да ни научи. Разбрах кои раси са живели на Земята преди нас (6-тата раса) и защо са унищожени. Разбрах че ние не сме сами и ние сме посещавани от обитатели на други планети, които са невидими за огромна част от населението, но не и за избрани (специални) хора. Разбрах с какво се хранят обитателите на другите планети и осъзнах, че ние сме най-изостаналите в това отношение. Разбрах какво е закодирано в човешкото ДНК и с какво трябва да се хранят хората за да са здрави и да живеят дълъг живот (не говоря само за 80-90 години). Разбрах и на къде отива света! Благодарна съм на моя източник на информация, че ме дари с тези знания!

Исками се да ИЗКРЕЩЯ истината, но тя ще е болезнена и мнозина ще ме помислят за луда!

Искам да ви кажа, че усещането за това, което знам е невероятно и се радвам, че успях да си отговоря на въпросите от малко момиче и да наредя пъзела на моя живот!

Разбрах каква е истината за живота и какво трябва да направим за да сме здрави и щастливи и да живеем в благополучие. За всичко това по моя фин и изискан начин ще ви разкажа във втората си книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ с подзаглавие „Изискана натурална грижа за вашето тяло и душа-практични съвети за здравословен начин на живот и хранене, детокс, антиейджинг, красота и wellness“. Вече почти приключихме с предпечатната подготовка и другата седмица книгата влиза в печатницата! 🙂

Тази статия е публикувана в четвъртък, юни 23rd, 2016 at 7:17 в категория Без категория.

10 коментара

 1. Desi Публикува:

  Деси здравей,

  Харесва ми тази статия, от гледна точка на това че твоето „търсене“ те води през цялото време до отговорите 🙂 Мен също ме вълнуват тези неща, аз разбрах че Земята е едно училище за тези които трябва да се развиват, да еволюират. Че всичко около нас е материя, в течно и въздушно състояние, ние не я виждаме, но тя съществува, всичко „тече“ в определен поток: нашите мисли, нашите думи, нашите действия, всичко това не се губи, „остава“ във Вселената, „песента“ е енергия, когато правим любов, също се освобождава определена енергия и вибрация, всичко вибрира около нас, дори и ние самите. Земята е едно училище, и в същото време привилегия да си тук. Една от най-трудните планети, но и най-прекрасните, с природа и атмосфера, която за съжаление все повече унищожаваме. И не я унищожаваме само физически, ами и на енергийно ниво, що се отнася до нашите мисли и действия. Затова човек трявба да се научи, да поддържа чиста тази градина, където се извършва мозъчна дейност, чиста от плевели, когато мислите са чисти и възвишени, тогава всичко около Човека е така, Природата, Вселената, отразяват като огледало това негово състояние. Не е нужно да крещиш Деси, ами си спомни колко сме „свързани“ човешките същества помежду си, и че всички идваме от един и същ източник, и всички ще се върнем там. Този източник се казва Любов, и каква по-добра възможност да развиваме, изживяваме, и се учим на този най-голям източник на Живот, тук и сега. Аз ти пожелавам много много Любов Деси, моето търсене ме доведе до теб, записах се в програмата която уча благодарение на теб, и това е един от най-големите подаръци които получих. Много успех ти желая, бъди вдъхновение и Любов за хората, и много се радвам за книгата! Още веднъж, Успех!!! 🙂

 2. desi Публикува:

  Здравей Деси и благодаря за коментара! Наистина нашата планета е хубава, но съм убедена, че има и други прекрасни места в Галактиката, защото обитателите им не унищожават ресурсите и си живеят в мир и спокойствие. А що се отнася до заглавието на статията ми, то е по-скоро метафорично. 🙂 Няма да изкрещя това, което знам със сигурност. Затова и накрая на статията казвам, че ще разкажа по фин и изсискан начин това, което съм научила, знам и съм изпробвала в новата си книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“. И повярвай ми в цялата книга говоря за Любов към Себе си, към близките си и към това, с което се занимаваме. 🙂

 3. микси Публикува:

  Аз съм силно заинтригувана и нямам търпение да прочета тази книга! Деси, невероятно любопитство ме обзе и искам да науча това, което си разбрала. Това е страхотно, направо си звучи революционно за обикновен човек като мен.
  Тепърва имам да си отговарям на много въпроси и се надявам това да започне с тази твоя книга!

 4. Рита Публикува:

  Здравей Деси,
  повдигаш много интересни въпроси, разпалваш въображението и любопитството ни, но накрая нищо не споделяш…
  Дай ни поне един отговор и сподели как достигна до това знание!
  и аз непрекъснато си задавам въпроси и търся, както и много други хора, дай ни някаква насока!

 5. desi Публикува:

  Здравейте Микси и Рита! Да, на част от тези въпроси ще отговоря по фин и изискан начин в моята втора книга, като моите открития важат и за обитателите на другите планети. Също така ще разберете как да живеем в баланс със заобикалящата ни среда без да сме зависими от хранително-вкусовата, фармацевтичната, козметичната и Спа индустрии както и как да сме здрави и щастливи без да разполагаме с много средства. В днешно време всеки иска да ни научи как да печелим много пари и да станем богати, а аз искам да ви науча да живеете в благополучие без да разполагате с цяло състояние. 🙂
  Самото съдържание на книгата е много интересно и представлява всъщност поредица от въпроси, разделени в 5 категории, на които давам отговор в книгата си.

 6. Александър Борисов Публикува:

  Да виждаш невидимото, да чуваш мислите, чувствата, органите, системите, клетките и то в обем, дълбочина, структура, жизненост. Да виждаш в миналото, да усещаш бъдешето. Да не се страхуваш от смъртта и приживе да си се преродил….

 7. Desi Публикува:

  И аз ти благодаря Деси! Да, знам че няма да „крещиш“ разбира се, :-), това което исках да изразя е че със сигурност има един цял един огромен, неизмерим свят, извън този който ни се струва че познаваме, ние сме част от него, „ние сме капката в океана, но и целият океан е вътре в нас“. Със сигурност някъде ще има и други планети, по-красиви дори, не зная, сигурно има цял един свят някъде, подобен на рая, и това не знам със сигурност. Знам само че този „рай“ го има в нас и сега. И не само. Споделям казаното от теб, за мен ти отдавна си Любов и Вдъхновение, продължавай напред!

 8. desi Публикува:

  Благодаря ти мила Деси! 🙂

 9. Сахел Публикува:

  Здравей,Деси! Чета сайта ти отдавна, и наистина се възхищавам на посоката в която си поела,защото това е правилния път. И да,този път не е свързан само със физическото, а също така и с енергийното и ментално развитие. И в крайна сметка да не забравяме, че всичко е енергия и електричество,дори и материята. Ние сме енергии в тела,които са средство за надграждане напред по пътя на спиралата,намиране на енергийната половинка,повишаване на вибрацията и преминаване към следващо ниво извън физическото. Хората масово се ‘грижат’ неадекватно за своето тяло и енергия. Това отдавам на факта че сме леко орязани откъм потенциал от нашите създатели,поради факта че сме създадени изкуствено с определена лична цел. Масата се храни с мъртви токсични ядливи субстанции,трови се с лекарства,няма връзка с природата,вярва в измислени божества и се моли за спасение и тн. И причината и решението е в нас,но късогледството е нагубно.Просто жалка картинка… Незнанието стои в основата на самоубийстово на цивилизацията както и манипулацията на индустриите.Искам да видя пробуждане,но като че ли нещата вървят към по-зле. Човека си прави едни и същи грешки и си ‘повтаря класа’ във физическо тяло.
  Радвам се че има будни хора като теб,макар и малко, които разпространяват в публичното пространство истината. Няма да ти пожелавам да си жива и здрава,защото това змаеш как се прави :), а ти пожелавам надграждане,осъзнаване,хармония със себе си,с полоинката ти,с природата;високи вибрации и постигане на баланс 🙂

 10. desi Публикува:

  Много ти благодаря за прекрасния коментар и пожелания, Сахел! Просто няма какво да допълня, освен, че наистина иам нужда от повече осъзнати хора, които да разпространяват ИСТИНАТА!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline