Световен детокс ден

imagesЧестит Световен детокс ден, скъпи читатели! Този ден, 22.03 и 11.07 – Международния ден на суровоядството са най-близките празници, които считам за съпричастни с дейността на моя сайт. Аз вярвам в лечебната сила на правилно комбинираните сурови храни, както и в нуждата да се детоксикираме поне 2 пъти годишно, както ви споменах вчера. Вярвам в това, което е ЗАКОДИРАНО в човешкото ДНК, защото тази ВЯРА ме излекува от дългогодишен хормонален дисбаланс и първи стадий на рак на матката (това го научих в последствие). Тази вяра ме спаси от скалпела без да съм знаела! Точно за това аз няма да спра да помагам и мотивирам, вас, скъпи мои читатели да се храните с повече сурова храна, да се детоксикирате по ПРАВИЛНИЯ начин, защото който ви обещава, че ще се вталите и пречистите като ядете „чисто“ месо, „чиста“ риба, „чисти“ яйца и „чисти“ млечни продукти ви ЛЪЖЕ, по най-подлия начин! Уморих се да гледам, как хората се заблуждават и залитат по грешния път!

Затова ви призовавам да направите нещо добро за Себе си тази пролет! Влезте във форма, но го направете по качествен начин, за да може здравословния начин на хранене да се превърне в част от вашия живот в дългосрочен план!

Точно сега е перфектното време да се подложите на магичния процес, наречен ДЕТОКСИКАЦИЯ! Това е нещо, което тялото ви извършва ежедневно, но претоварването с готвена храна и животински продукти пречи на този процес и за това се налага екстра побутване!

Знаете ли, че това, което най-много изтощава тялото е храносмилането?

Точно поради тази причина, вие се чувствате уморени и сънливи след голямо ядене!

Знаете ли, че енергията идва от съня, а не от храната?

Храната е като гориво, но съня е като батерия!

Знаете ли, че медицината не лекува тялото, нито хирургията, нито билките, нито упражненията, нито доктора, нито диетата?

Само едно нещо може да излекува тялото и това е самото ТЯЛО!

Вашето тяло е самолекуващ организъм! И точно ДЕТОКСА е процес, при който тялото открива тази негова способност!

Детоксикирайте се ако искате:

-да повишите енергията и концентрацията си;

-да повишите имунитета си;

-да обновите клетките си;

-да ви се изчисти кожата;

-да рестартирате вашия апетит и да ви се свие стомаха;

-да изгубите излишните килограми;

-да намалите подуванията на корема, подпухванията, болките и възпаленията;

-да се подмладите;

-да покачите вибрациите си;

-да се почувствате по-щастливи и обновени;

-да почувствате радостта от живота;

-да се свържете духовно с Вселената.

А сега бих искала да ви зарадвам, че от 21.03 до 11.04.2016 има 20% намаление на он-лайн детокс програмата „Чувствена красота“ и он-лайн рестарт програмата „Аз обичам Себе си“. Ако закупите една от програмите с 1 брой Луксозен бюти козметичен комплект „Desilifestyle“ или малък комплект от Луксозен екзотичен твърд парфюм и луксозно червило „Desilifestyle“ ще получите и БОНУС 1 –  БЕЗПЛАТЕН он-лайн курс по Аква аеробика (този курс може да се закупи и отделно) на 11.04, който ще може да се гледа колкото пъти искате и когато желаете в рамките на 3 дни. И това не е всичко! Дамите, които поръчат детокс или рестарт програма и Луксозен бюти комплект ще получат и БОНУС 2 –  БЕЗПЛАТНА е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота“. Тези промоции не са за изпускане, така че побързайте и посрещнете Пролетта като се погрижите за Себе си както от вътре, така и от вън и се подгответе за предстоящия плажен сезон!

Тази статия е публикувана в вторник, март 22nd, 2016 at 9:05 в категория Детокс.

Един коментар

  1. аминокиселини Публикува:

    Честит Световен детокс ден!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline