Он-лайн курс по Аква аеробика +Видео

swimming poolВ очакване на по-топлите месеци е добре да помислим за приятни начини за тонизиране и детоксикиране на тялото и душата. Освен с фитнес за веган жени, аз поддържам фигурата си и с плуване, но тъй като не всеки може да плува, аз разработих мой комплекс по Аква аеробика, който е подходящ както за по-слаби, така и за по-пълнички дами. Лично аз обожавам да посещавам топли Спа центрове, басейни и сауни, в които през зимния период градусите на околния въздух и на самия басейн са 30. Комплексът е много приятен и тонизира цялото тяло. След него ще се почувствате чудесно, реаксирани и удовлетворени от раздвижването! Може 1-2 пъти седмично да прилагате този комплекс и в съчетание с 3-дневен детокс няма начин да не влезете в добра форма до лятото!

Ето и необходимата информация, а тук вижте и анонс-клипа в Youtube:

Кога?

14.05.2016 – от 10.30 в рамките на 3 дни ще може да гледате комплекса когато поискате и колкото пъти искате!

Къде? – в комфорта на вашия дом, ще получите по пощата си и-мейл с линкове към частни видеоклипове както и цялата информация за комплекса и 3-дневен детокс с хранителен план!

Какво?

Ще ви демонстрирам как се прави аква аеробика – извън басейна и в басейна. Ще научите двигателни и дихателни техники и упражнения, които след това ще може да изпълнявате самостоятелно! Ще получите цялия комплекс в PDF файл както и 3-дневен детокс с хранителен план, който да приложите в съчетание с аква аеробиката!

За Кого?

Искате ли да се разтоварите след дългите зимните месеци? Искате ли да раздвижите кръвообращението си по приятен начин? Искате ли да се почувствате отново енергични, подмладени, жизнени и позитивно настроени? Искате ли да отхвърлите стреса от ежедневното пазаруване, готвене, чистене и да се отдадете на грижи за Себе си?

Ако отговора е да, то този Он-лайн курс по Аква аеробика е за вас!

DSC08250Всички участници ще получат целия комплекс както и 3-дневен детокс с хранителен режим!

Цена: 29 лв при предварително заплащане!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

Тази статия е публикувана в понеделник, февруари 1st, 2016 at 8:24 в категория Спорт.

Един коментар

  1. Александър Борисов Публикува:

    Забавлявам се, ободрявам се, свалям килограми и… не се потя! Това е краткото описание на АКВА АЕРОБИКАТА. Ако плуването ви е скучно, а фитнес упражненията тежки, Аква Аеробиката е вашият спорт. Подходяща за възрастни, за млади, за пълни и за слаби, а и за мъже дори ..:)
    Във вода движенията са много по-плавни в сравнение с техните аналогични на сушата. Това се дължи на факта, че водата оказва 12 пъти по-голямо съпротивление и е 800 пъти по-плътна от въздуха, което всъщност ни помага с по-малко усилия да изразходим повече калории, при по-ниско натоварване на ставите (което при бягащите пътеки и упражненията с тежести често води до контузии) . При ходене във вода например, за една минута ще изгорите 11,5 Kcal, докато за същото време, на сушата ще изгорите 8 Kcal. Това означава, че ще изгорите двата шоколада от миналата седмица вместо за 90 мин, за 60 мин. Важно е да знаете, че упражненията във вода правят мускулите дълги, грацилни и тонизирани, също като на принцесата на Монако – Шарлийн, която е била плувкиня и дори да не е завоювала медал е станала принцеса.
    Деси, ти си КРАЛИЦА…..

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline