Семинар „Да празнуваме здравословно и да визуализираме целите и мечтите си!“

Скъпи читатели, имам удоволствието да ви поканя на първия си семинар, на тема: „Да празнуваме здравословно и да визуализираме целите и мечтите си!“

Ще опитате разнообразни здравословни солени и сладки празнични изкушения, лично приготвени от мен  – сертифициран Health coach Десислава Пеева. Ще научите кои са най-важните аспекти в живота и кои трябва да подобрите за да имате по-щастлив живот. Ще визуализирате целите и мечтите си за новата 2016 година и ще разберете какво трябва да направите за да се осъществят. Ще научите и топ съвети за оцеляване през празниците!

Ето и необходимата информация:

Кога?

19.12.2015 – събота – 12 до 14.00 часа

Къде?

гр.Варна, Хотел „Аква“ – зала Нимфа

Какво?

Ще опитате прекрасни здравословни сладки и солени изкушения – 1 коледна напитка, 3 сурови парти ордьовъра и 2 сурови десерта! Ще научите кои аспекти от живота имате нужда да подобрите, ще направите ваше собствено визуално табло на целите и мечтите си за 2016 г. И накрая ще научите топ съвети за оцеляване през празниците!

За кого?

Искате ли да опитате невероятни здравословни изкушения, приготвени лично от мен, с които да обогатите трапезата си и да превърнете празничното „готвене“ в удоволствие? Искате ли да не качвате килограми по време на празниците, да не изпитвате тежест и летаргия, а да се храните със свежа и вкусна храна без угризения? Искате ли да балансирате всички аспекти в живота си и да сбъднете мечтите си така, че да бъдете щастливи?

Ако отговора е да, то този семинар е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

-списък с рецептите, които ще дегустирате;

-списък с топ 10 съвета за оцеляване през празниците;

-собствено визуално табло, изработено по време на семинара.

Моля, всички участници да си носят 1 снимка, на която се харесват най-много както и снимка на хората, които са най-важни в живота им!

Цена: 25 лв при предварително заплащане!

Побързайте, защото местата са ограничени!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

 

Тази статия е публикувана в вторник, декември 1st, 2015 at 7:37 в категория Здравословно хранене на практика.

Един коментар

  1. Александър Борисов Публикува:

    Задължително ще бъда с теб!
    Сигурен съм, че ще е забележително преживяване.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline