Предците ни: важен фактор за нашето биоиндивидуално хранене

treeДнес бих искала да засегна една много важна тема в сайта си във връзка с предците ни и колко важен фактор са те при определяне на нашия хранителен режим. Като Health coach, при изработване на индивидуална Health coaching програма, аз изпращам формуляр на клиента, в който чрез редица въпроси аз узнавам важни фактори като пол, възраст, здравна история, хранителен режим и генетична и семейна обремененост за да му помогна да състави свой индивидуален хранителен и лайфстайл начин на живот с цел постигане на целите му.

Един от важните фактори, който е винаги подминаван от специалистите и диетолозите са нашите корени, предци и произход. А това е изключително важно за да успеете да приложите биоиндивидуалността във вашето хранене. Направете си ваше дърво на живота и открийте корените си, разпитвайте роднини за това откъде произхождат вашите деди. И не си мислете, че всичко ви е ясно! Понякога може и да ви заблуждават и само да си мислете, че например имате само български корени. Затова в такива случаи може да се подложите на регресия и прочитане на Акашови записи(те съдържат най-достоверната и истинска информация за всяко живо същество на планетата). Аз например по този начин разбрах, че имам латиноамерикнски корени, едната ми баба произхожда от Куба, Мексико. Ето това обяснява моето влечение към екзотичното, топлия климат, островите, палмите, кокосовото масло, авокадото и гуакамолето, царевицата (от време на време и био царевичен чипс), салцата, бананите, цитрусите, доматите и зелениите. За моята диета те са ключови както и зехтина, който е много важен в Средиземномоската диета. Разбира се не подценявам и  българските си корени и затова тукашните плодове и зеленчуци са съставна част на моята диета, но аз лично не се спирам и пред екзотиките, защото те са ми в кръвта, а кръвта вода не става!

Изследвайте и проучете вашите предци за да може да си съставите правилната диета за вас, защото храната за един e отрова за друг!

Тази статия е публикувана в петък, декември 11th, 2015 at 8:28 в категория Здравословно хранене /статии/.

3 коментара

  1. Наталия Публикува:

    Деси, много интересна статия! Благодаря! А къде мога да се подложа на регресия във Варна?

  2. desi Публикува:

    Здравей Наталия и благодаря! Регресия и прочитане на Акашовите записи правих при Алекс, телефонният му номер е 0889308815. Струваше ми 50 лв еднократен сеанс, но ми каза всичко. за изчистване на кармични въздействия и обромонености може да се направят и няколко сеанса. Прави и посещения по домовете. Същият е и много добър масажист, лично проверен!

  3. Наталия Публикува:

    Благодаря!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline