Он-лайн семинар „Да празнуваме здравословно и визуалзираме нашите цели и мечти!“

DSC08279 (2)Скъпи читатели, моят семинар „Да празнуваме здравословно и да визуалзираме нашите цели и мечти“ беше вчера и премина повече от прекрасно! Благодаря на всички дами, които го посетиха. Те научиха кои са най-важните аспекти в живота и защо е необходимо да ги балансират, разбраха защо отношението към всичко което им се случва в живота е много по-важно от миналото, образованието, парите, обстоятелствата, от провала и от успеха, по-важно е от това, какво мислят останалите хора, какво казват и какво правят. Много по-важно е и от вашите умения и знания! Дамите също така дегустираха луксозен суров веган кетъринг, лично приготвен от мен Health coach Десислава Пеева и визуализираха своите цели и мечти за 2016 година. А накрая научиха и топ съвети за оцеляване през празничния сезон!

Поради големия интерес към семинара от дами от други градове в България, аз реших да направя запис и да предложа и он-лайн версия, по подобен начин на Здравословния курс.

Ето и необходимата информация:

Кога? – има 2 възможни дати:

в 10.00 от 24 до 27.12.2015  в рамките на 3 дни може да гледате 3-те части на семинара когато искате и колкото пъти пожелаете!

в 10.00 от 31.12.2015 до 03.01.2016 в рамките на 3 дни може да гледате 3-те части на семинара когато искате и колкото пъти пожелаете!

Къде? – в комфорта на вашия дом, всичката необходима информация, линкове към частни записи ще получите по и-мейла както и PDF файл с празничните рецепти и топ 10 съвета за оцеляване през празничния сезон! Ще може да ги четете и гледате в удобно за вас време!

Какво?

Част 1 – ще научите кои са най-важтиге аспекти в живота и защо е необходимо да ги балансирате, ще разберете защо отношението към всичко което ви се случва в живота е много по-важно от миналото, образованието, парите, обстоятелствата, от провала и от успеха, по-важно е от това, какво мислят останалите хора, какво казват и какво правят.

Част 2 – ще научите за много мощна техника за сбъдване на мечтите и ще научите как да направите ваше собствено визуално табло за 2016 г.

Част 3 – ще научите топ съвети за оцеляване през празниците, разяснения по рецептите, които се дегустираха на семинара и дискусия с въпроси между мен и участниците!

За кого?

Искате ли да балансирате всички аспекти в живота си? Искате ли да разберете защо вашето отношение в живота е много по-важно от колкото си мислите? Искате ли да визуализирате вашите цели и мечти и да научите как да се сбъднат? Искате ли да не качвате килограми по време на празниците и да научите невероятни здравословни празнични рецепти?

Ако отговора е да, то този он-лайн семинар е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

-списък с рецептите от семинара;

-списък с топ 10 съвета за оцеляване през празниците!

Цена: 20 лв при предварително заплащане!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл като уточнят датите, за които желаят да се запишат: desilifestyle.net@gmail.com

А сега споделям и  няколко снимки от семинара:

DSC08270 (2)DSC08272DSC08280 (2)DSC08275 (2)

Тази статия е публикувана в неделя, декември 20th, 2015 at 8:48 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline