Здравословен курс в снимки+Онлайн версия+Първо видео в Youtube

DSC08181Здравейте скъпи читатели, изключително щастлива съм да ви съобщя, че моят Здравословен курс за заети работещи жени и майки със стресиращо и натоварено ежедневие приключи успешно и дамите, които взеха участие останаха много доволни от знанията и вдъхновенията, които получиха и от новите вкусове, които опитаха. Тъй като към курса проявиха интерес и много дами от други градове в цяла България, аз реших да направя видео записи  и на трите модула и затова искам да ви зарадвам, че в края на месец ноември стартира ексклузивна он-лайн версия на същия курс.

Ще се научите как да организирате пазара на храна, как да приготвяте лесни здравословни рецепти за не повече от 20 минути, как да се справяте със стреса и натовареното ежедневие, как да имате повече енергия и време за Себе си и близките си! Този курс ще промени живота ви и ще превърне изпълняването на ежедневните задължения в удоволствие като същевременно с това ще ви спести хиляди левове в дългосрочен план и ще бъдете винаги в топ форма!

Споделено от Велина за курса:

Скъпа Деси,

Твоят курс бе едно от най-смислените и полезни събития, които съм посещавала напоследък. Отскоро съм почитател на здравословното хранене и с интерес проследих трите модула, които ни предложи. Очарована съм от професионализма, опита, знанията ти, вниманието към детайла и красотата в блюдата, които дегустирахме. Освен бързи и лесни, рецептите ти се оказаха и много вкусни. Вдъхнови ме да последвам примера ти и да се храня рационално и здравословно, да се грижа за тялото и душата си, и да се чувствам в баланс и хармония със себе си.

Радвам се, че се запознахме! Бъди здрава и все така вдъхновяваща!“

Споделено от Галя за курса:

Миличка и уважаема Деси, днес реших да ти пиша, изказвайки мнението си относно завършилият ти курс за заети жени и майки със стресиращо ежедневие.За мен, присъствието и на трите модула беше малък празник. Опитахме от всичко, което приготви за нас и много бих се радвала, ако приемеш идеята ми за индивидуално приготвяне на „храна за вкъщи“. С удоволствие бих си поръчвала от теб. Съжалявам само, че не можах да доведа и приятели поради ограничената бройка на местата. Деси, много се радвам и на масажните техники, които получихме като бонус. Искрено ти желая, все така да ни събираш, демонстрирайки нови и интересни рецепти. Хубав ден и ползотворна седмица. Целувки от мен, обичам те.“

Споделено от Паула Донкина за курса:

„Деси, както винаги успя да ме вдъхновиш и да ми бъдеш пример за подражание. Без да преувеличавам , но полека-лека прихванах от твоите здравословни навици. Курсът беше много интересен, рецептите страшно вкусни, съветите ти наистина приложими и полезни, а ти самата – истинска и така старателна. Чакам с нетърпение зимния ти семинар, за да ме заредиш отново (психически) и да продължиш да ни учиш на грижа към тялото и душата.“

Споделено от Нина Хинева за курса:

Мила Деси,

    Думи нямам да опиша огромната си благодарност за възможността да участвам в курса за здравословно хранене за заети мами и работещи жени. Благодаря ти, че отвори сърцето, дома, знанията и опита си за нас. Една дзен мъдрост гласи, че: „Учителят само отваря вратата, ученика сам трябва да премине през нея“. Оттук насетне е наш ред да вземем живота си в свои ръце и да преценим как искаме той да продължи.
Благодаря, че беше наш учител, будител и вдъхновител.
Желая на теб и обичаните от теб хора много здраве и светли дни.
Прегръщам те,

Нина“

Споделено от Петя Чекова:

„Здравей Деси,

благодаря ти за златните съвети на он-лайн курса. Много ми хареса как по лесен и разбираем начин обясняваш и правиш всико супер. Относно пазаренето и съхранението на продуктите мисля, че през годините си ме научила успешно на това, семената и варивата ги държа в буркани и т.н. Изпровах много от рецептите и моето дете Стефано много ги хареса – суровото кремче, бадемовото мляко, оризовките с хумус, купувам му само хляб с лимец и квас, суровите бисквитки и други твои авторски ястия.

Благодаря ти от сърце и всичко хубаво!“

Ето и необходимата информация:

Кога?

1-ви Модул – 28.11.2015 (събота) – около 10.00

2-ри Модул –29.11.2015 (неделя)  – около 10.00

3-ти Модул – 30.11.2015 (понеделник) около 18.00

Къде? – в комфорта на вашия дом, всички необходими материали и линкове към частни видео клипове в Youtube, ще получите по вашия и-мейл и ще може да ги четете и гледате в удобно за вас време. Ще бъдете включени и в специална затворена Фейсбук група, създадена Само и ексклузивно за участници в моя Здравословен курс. В нея ще може да задавате вашите въпроси относно материалите, рецептите и видео клиповете, ще може да дискутираме и темите, които се засягат в курса!

Какво?

1-ви Модул – Супер лесни рецепти за ежедневието

-ще демонстрирам как се приготвят шейк, супа, дип с крекери и сурови бонбони;

-ще научите как да организирате пазара на храна, съхранение на продукти и заготовки.

2-ри Модул – Супер лесни рецепти за специални случаи

-ще демонстрирам как се приготвят 2 сурови специалитета и сурова торта;

-ще научите начини за справяне със стреса и натовареното ежедневие.

3-ти Модул – Супер лесни рецепти за деца както и домашни разкрасяващи рецепти за мами

-ще демонстрирам как се приготвя здравословен обяд за деца за детска градина или училище;

-ще научите как да имате повече времe за Себе си както и разкрасяващи домашни рецепти!

За кого?

Искате ли да разполагате с повече време за Себе си и за близките си? Искате ли „готвенето“ да се превърне в удоволствие и да прекарвате по-малко време в кухнята? Искате ли да сте здрави, енергични и винаги в топ форма? Искате ли да се справяте по-лесно със стреса и натовареното ежедневие? Искате ли да имате повече време просто да живеете живота си?

Ако отговора е да, то тогава този здравословен курс е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

1-ви Модул

–списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат;

-списък с топ 10 съвета за организиране пазар на храна, съхранение на продукти и заготовки в pdf формат;

-списък за пазаруване на здравословни храни в  pdf формат.

2-ри Модул:

-списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат;

-списък с топ 10 съвета за справяне със стреса и натовареното ежедневие в pdf формат.

3-ти Модул:

-списък с рецептите, които ще демонстрирам както и домашни разкрасяващи рецепти за всяка заета жена и майка в pdf формат!

Каква е цената?

Всеки отделен модул: 20 лв

Целият курс: 60 лв

Ако се заплати до 25.11, получавате веднага 20% намаление и цената пада на 48 лв и ще получите 2 БОНУСА  – таблица със сурови заместители на вредните храни както и 20% намаление на он-лайн рестарт програмата ми „Аз обичам Себе си!„! Заплащането става предварително по банков път!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

А сега споделям и няколко снимки от Здрасловния курс:

DSC08172

DSC08182DSC08185

DSC08210DSC08223DSC08226DSC08231

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И като последна новина, искам да ви споделя и първия си видео клип в Youtube, който заснехме веднага след като приключи и Модул 3 на курса. Получи се доста импровизиран и спонтанен, но се надявам да ви хареса! И нямаше как да не е за салата, защото съм Царицата на салатите! 🙂

Тази статия е публикувана в вторник, ноември 17th, 2015 at 8:06 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline