Есенен рестарт на организма

images (1)

Скъпи читатели, имам удоволствието да ви съобщя, че вече завърших и третата си програма, която се нарича он-лайн рестарт програма „Аз обичам Себе си“. Невероятен е начина, по който живота ми отразява работата ми по сайта. Сякаш всичко се нарежда в един пъзел и идеите идват една след друга по последователен ред. Идеята за тази програма възникна след като реших да споделя опита си с живот без кухня и кухненски уреди в е-книга и да я подаря на верните си читатели, които ме следят вече 5-та година и черпят вдъхновения и мотивация за един по-здравословен и щастлив начин на живот. Благодаря ви, че ви има, че ме четете въпреки че имам едва 2-3 публикации на месец, благодаря ви за подкрепата и за стимула да продължавам да споделям опита и знанията си!

А сега по същество за програмата! Ако лятото сте нямали възможност да се разтоварите и да се погрижите за Себе си , то може да го направите през есенния период, защото времето е все още топло и има доста слънчеви дни, а разнообразието от плодове и зеленчуци е огромно! Специфичното в тази програма е че няма да имате нужда от кухненски уреди като блендер, робот, сокоизтисквачка и т.н. Може да я прилагате дори и по време на пътувания!

Рестартът на организма е като едно ново начало за организма, като едно пролетно пречистване, от което то има нужда всеки сезон. Това е период, през който даваме почивка на телата си да се освободят от токсините и излишните натрупвания за да се възстановят функциите на всички органи като дебело черво, черен дроб, бъбреци, кожа и т.н. Едни от най-ефективните методи са глад на вода, на сокове, на шейкове, но предвид забързаното и стресиращо ежедневие на повечето работещи дами, тези начини биха били още по-голямо предизвикателство и аз лично не бих ги препоръчала. Освен това не всеки може да отдели необходимото време за приготвяне на специални напитки и храни или въобще не притежава необходимите за това уреди по принцип или в даден момент от живота си.

Ефектите от рестарта са:

-загуба на тегло;

-по-чиста и млада кожа;

-по-чисти синуси;

-повече енергия;

-по-добро храносмилане;

-редовна дефекация;

-по-добра концентрация;

-емоционална стабилност и липса на депресии;

-подмладен дух!

Повече за програмата може да научите тук! А от утре 28.09 до 09.10.2015 може да се възползвате от промоционалното 20%-то намаление и да я получите за 39 лв вместо 49лв!

Тази статия е публикувана в неделя, септември 27th, 2015 at 7:12 в категория Детокс.

4 коментара

 1. Хриси Публикува:

  Деси, защо смяташ, че айсберга спада към вредните храни?

 2. desi Публикува:

  Здравей Хриси! Предполагам, че визираш таблицата със заместители на вредните храни, по принцип айсберга е една от най-използваните салати във ресторантите и веригите за бързо хранене и една от най-ниско минерализираните салати, която се отглежда с много химикали-вредни за организма. И затова съм я причислила към вредните храни и съм дала за пример зеленолистни, които имат повече минерали.

 3. яна Публикува:

  Деси здравей, следя сайта ти от 2 години и съм голям фен на всичко,което правиш! Адмираци!!! Бих искала да те попитам, понеже имам тежка дисбактериоза, ниски нива на калций и цинк, коя от твоите програми ще е подходяща за мен. Ще ти бъда благодарна ако ме насочиш и помогнеш, благодаря предварително!

 4. desi Публикува:

  Здравей Яна! Като начало за такава дисбактериоза ти препоръчвам он-лайн рестарт програмата „Аз обичам Себе си“ за да се попречисти първоначално организма и след време горещо ти препоръчвам онлайн програмата „ДНК-прекодиране“, за която съвсем скоро ще има информация в сайта.
  http://desilifestyle.net/%D0%BE%D0%BD-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82/
  Ако решиш да се възползваш от онлайн рестарта ми пиши на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com
  защото до 1-2 дни ще има промени в сайта и повече няма да може да се закупи!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline