1 година Независимост и какво се случва с мен напоследък?

IMG_20150605_072449Днес, 8.07.2015, 4 дни след Американската Независимост, аз празнувам 1 година от моята Независимост, свободен дух и ум – най-важните елементи в моя живот, защото не ме е грижа за материалното. Толкова съм благодарна на Вселената за тази възможност. Преминах през пълно личностно преобразяване и за 1 година преживях толкова колкото за 10 години не бях живяла. Случиха ми се много неща, за съжаление и доста лоши като съкращаване от работа, физическа и психическа травма, приключване на 15 годишна връзка, кражба на портмоне с документи, пари и телефон, страх да не загубя живота си, смяна на 4-5 квартири в зависимост от местоработата и лично и публично злепоставяне и клеветене по мой адрес. Всичко това приемам и преодолявам като една ‘чистка’ на душата си, от която явно съм имала нужда.

Открих, че най-лошото човешко качество, наред със срама от Себе си, което има най-ниски вибрации е съденето, критикуването изборите в живота на други хора. И затова не бих могла да допусна такива хора в живота си и директно ги игнорирам по най-интелигентния начин. Точно тук е мястото да благодаря на всички Вас, скъпи мои читатели и приятели, които ме подкрепяте и продължавате да ме четете вече 5-та година, а аудиторията ми е непрекъснато увеличаваща се за нещастие на недоброжелателите. Искрени благодарности и на всички прекрасни дами и малко господа, които ми се довериха и закупиха моята е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота“ и он-лайн Антиейджнг детокс програма „Чувствена красота“ както и он-лайн ритрийт „Едноседмична луксозна грижа за вашето тяло и душа“ и които се грижат за своето здраве, красота и wellness.

А сега по същество! В момента работя като старши рецепционист в голям хотел в морски курорт. Приключих със спа рецепцията, за 1 година бях сменила 3 спа центъра ( най-вече заради хубавите смени – два дни работя и два почивам) и осъзнах, че на хотелска рецепция се чувствам в свои води и че много се радвам на предоставената възможност.

Вече си взех и 3-я тест от обучението ми за Health Coach към Institute for Integrative Nutrition в Ню Йорк и ми остават още три месеца докато си получа сертификата. Обмислям много идеи за следващото развитие на сайта си като откриване на фирма, предлагане на Health Coaching, писане на втората си книга, която ще се казва „Изискана натурална грижа за вашето тяло и душа“ – практични съвети за здраве, детокс, антиейджинг, красота и wellness. Наред с това ще подготвя и безплатна книжка със здравословни рецепти, които ще са подходящи за хора с много нисък бюджет и които нямат абсолютно никакви кухненски уреди, роботи, блендери и печки, защото в по-голямата си степен българите са бедни и не могат да си позволят да си купят здравословна храна и се примиряват със служебния обяд за да пестят пари. Непрекъснато срещам такива хора и ми е мъчно за тях! Но всичко това ще се случи есента когато ще разполагам и с повече време за да реализирам всичко!

Освен това съм щастлива да ви съобщя, че в новия брой на списание Gobio, може да прочетете първата ми статия за изданието на тема „Природни тайни за външна и вътрешна красота“. Много благодаря на главния редактор Мартина Павлова за предоставената възможност!

И като човек, който пропагандира консумация на повече сурова храна няма как да не отбележа 11.07 – Международния ден на суровоядството, който е след 3 дни. Призовавам ви да си подарите 1 ден на сурово! Изберете качеството на живот пред „простото“ съществуване! Живейте тук и сега, защото единственото, с което разполагате е настоящия момент!

Тази статия е публикувана в сряда, юли 8th, 2015 at 5:56 в категория Без категория.

9 коментара

 1. Цветi Публикува:

  Мила Деси,

  много те обичам за това което си и което постоянно научавам от теб! Благодаря ти, че те има и така всеотдайно споделяш знания и опит. Аз те открих в тъжен момент от моя живот и ти беше като живителна енергия и лъч светлина, за което благодаря на ВСЕЛЕНАТА. Няма нищо случайно. Като погледна назад, виждам колко съм напреднала по МОЯТА пътека и съм си бладодарна за това, което СЪМ, тук и сега!!! И се обичам!!!
  Ти си прекрасна продължавай все така!!!

 2. Илияна Публикува:

  Страхотно!Свободата е най-голямата цена,която не всеки може да си позволи да заплати.
  Бъди смела и свободна и продължавай все така уверено напред.

 3. Elena Dimitrova Публикува:

  Здравей Деси,
  животът ни обикновено в определени периоди е наситен с много изпитания.В такива моменти човек преосмисля много неща, тръгва по определен път.Но няма нищо случайно в този живот.Всичко, което преживяваме ни е за поука и изпитание.
  Много добра идея е публикуването на рецепти без използване на скъпи еко храни, блендери или др. скъпи уреди.Тук на помощ идват много диви растения, които тъпчем с краката си без да съзнаваме с какво богатство ни е надарил Сам Бог – за да се храним и лекуваме и поддържаме тялото си чисто на физическо и на духовно ниво.
  Пожелавам ти успех в начинанията.Съветвам те да не се отчайваш, независимо от това кой ти пише – доброжелател или не.От всичко трябва да научаваме нещо ново и да си вземаме поука.Това е само за наше добро.
  Поздрави и весело лято !

 4. Нина Публикува:

  Поздравления, само красиви мигове и още повече успехи занапред.

 5. desi Публикува:

  Скъпи Дами, много ви благодаря за милите коментари! Направихте деня ми още по-хубав! 🙂

 6. христо от лясковец Публикува:

  Благодаря ви, че ви има. Чета ви с интерес! Майната им на „злите езици“…Само напред! Успехи във всичко!

 7. desi Публикува:

  Много ти благодаря, Христо! 🙂

 8. Desi Публикува:

  Деси само напред! Поздравявам те и ти се възхищавам!

 9. desi Публикува:

  Благодаря ти, Деси! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline