Топ 5 причини да предприемете он-лайн ритрийт

IMG_20150406_121933Представете си 7 дни посветени на Вас…Днес повечето жени правят повече, но се наслаждават по-малко. 80% от нас имат симптоми на изтощение от хроничния стрес. Забавянето на темпото изглежда логично решение, но не винаги е достатъчно за да се почувстваме добре.

Косопад, напълняване, обриви, изтощение, стрес, инсомния, хормонален дисбаланс се показват често в огледалото в следствие на това, че не си обръщаме достатъчно внимание. Но огледалото  е ваш приятел, който винаги ви показва истината. Вашата външност е отражение на това, което се случва вътре във вашето тяло. Знаейки как да се грижите за вашето тяло и душа е невероятна сила. И аз ще ви покажа как като посветите една седмица на Себе си!

Ето и причините за да предприемете он-лайн ритрийт:

1.Чувствате се изтощени!

2.Стресирани сте от забързаното ежедневие!

3.Неуверени сте в своята красота!

4.Чувствате се невидими и нещастни с това, което виждате в огледалото!

5.Изпълнени сте с токсични мисли, емоции или навици!

Разберете, че грижата за Себе си не е егоистична, а свещена! Ние жените сме Богини и сме отговорни за нашето здраве и красота, които трябва да почитаме. Много малко са тези от нас, които оценяват своето тяло и много малко сме наистина щастливи.

Когато се грижите за Себе си по изискан начин вие ставате по-красиви и магнетични. Затова създадох он-лайн ритрийт „Едноседмична луксозна грижа за вашето тяло и душа“, който е уникален и вълнуващ и точно в момента е с 30% намаление до 9.04.2015 включително!

Тази статия е публикувана в вторник, април 7th, 2015 at 6:30 в категория Екзотични Wellness дестинации, Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline