Ретроспекция на моята екскурзия в Барселона

CIMG0325Тази ваканция се осъществи преди точно 4 години, или малко преди да стартирам този блог. Ще попитате защо се връщам толкова назад? Истината е, че тук не съм споделяла за тази екскурзия, но смятам от тук нататък да пиша за моите бъдещи пътувания. И тъй като обичам нещата да са по хронологичен ред, реших да публикувам информация за храната и снимки от моето първо пътуване, а именно Барселона.

Тогава бях с бившия ми партньор, организирахме си самостоятелно пътуване за 1 седмица. Всеки ден обикаляхме по нови забележителности и въпреки че времето беше хубаво за октомври, не ставаше за плаж. Нощувахме в хотел с включена закуска, като аз пиех най-често чай, а след това изяждах няколко ябълки и банана. Бананите бяха малки и много сладки. От вкъщи си бях взела микс сурови ядки и стафиди както и един пакет безглутенови крекери от цветове на елда. След като закусихме се отправяхме на разходка и разглеждане по цял ден. На вечеря търсихме работещи ресторантчета и това беше проблем, защото повечето заведения отваряха след 20 часа, а ние вечеряхме към 17 часа. Все пак успявахме да намерим някое и то работеше само за нас. Аз лично си поръчвах салати, но тъй като всички бяха с животински продукти, ги молих да не ми ги слагат.

 

Една от салатите, които опитах

CIMG0716

 

 

 

 

 

 

Прекрасния пазар La Boqueria

CIMG0487CIMG0773

 

 

 

 

 

 

CIMG0769 CIMG0777

 

 

 

 

 

 

CIMG0784 CIMG0787

 

 

 

 

 

 

CIMG0930CIMG0960

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повече снимки може да разгледате тук!

Тази статия е публикувана в петък, октомври 3rd, 2014 at 12:20 в категория Екзотични Wellness дестинации.

2 коментара

 1. Илияна Публикува:

  Привет Деси,
  Страхотни снимки,надявам се и аз да имам възможност да посетя Барселона-невероятен град така казват всички,а колкото до пазара дано някога и ние имаме такъв.
  Р.S.Беше писала за пчелния прашец-и смесването му с кокосово масло-може ли повече info-как,защо!и колко.
  Предварително ти благодаря.
  Лека вечер и прияни почивно-изборни дни.

 2. desi Публикува:

  Здравей Илияна и благодаря! Дано и ние някой ден се радваме на подобен пазар. Пожелавам ти и ти да посетиш Барселона! 🙂
  Относно пчелния прашец, просто слагам по 1 ч.л от кокосовото масло и прашеца в голяма лъжица и си ги хапвам за закуска като сдъвквам много добре. Изключително силна храна е това.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline