Интeрвю за Organichno.com

Деси Пеева

Скъпи мои читатели, днес бих искала да ви споделя едно интервю за Organichno.com, което ми бе взето от Рослава Стоянова, за което сърдечно благодаря! Ето тук може да прочетете цялото интервю!

Тази статия е публикувана в вторник, март 25th, 2014 at 8:59 в категория Медии.

4 коментара

 1. Nikol Публикува:

  Здравейте! Сега прочетох интервюто ви и е много хубаво! Аз имам още един въпрос към вас и бих искала да ви го задам… Туризмът е интересен за учене, но сега ако трябваше да избирате, какво да следвате бихте ли избрали нещо свързано със здравето, като медицина, диетология и т.н. ?

 2. desi Публикува:

  Здравей Никол и благодаря! 🙂 Определено не съжалявам за това, което съм учила. Дори съм доволна, че 5 години след като бях завършила Колеж по туризъм се мобилизирах да се запиша отново студентка и да завърша Магистратура по туризъм и то с много голям успех. На този етап въпреки, че аз предпочитам да съм самоука, се замислям дали да не запиша някакъв курс (он-лайн) към специализиран университет по хранене, но в чужбина. За съжаление там таксите са доста големи и не знам дали в бъдеще ще си струва тази инвестиция. А иначе в тази статия съм обяснила по-подробно за моите две страсти и моята мечта:
  http://desilifestyle.net/2011/05/%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-wellness-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/

 3. Nikol Публикува:

  Деси, благодаря ви за отговора! Въпреки, че не ви познавам лично изглеждате много хармоничен и слънчев човек! Вие сте голямо вдъхновение! Благодаря ви и ви пожелавам мечтата ви да се сбъдне! 🙂

 4. desi Публикува:

  Много ти благодаря за милите думи и пожелания, Никол! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline