Workshop „Натурални антиейджинг тенденции“

 

   Скъпи читатели, развълнувана съм да ви съобщя, че на 22.06.2013 /събота/ ще се проведе моя трети Workshop на тема „Натурални антиейджинг тенденции”. Припомнете си темите от първия и втория уъркшоп! Ще научите кои са факторите, отговорни за стареенето, тайната на антиейджинга, кои са топ 10 антиейджинг храни, какво е CRON, как да направите бърз красив и естествен тен и как да приготвите лесни сурови антиейджинг рецепти, които след това ще дегустирате.

Ето и необходимата информацията:

Кога? – на 22.06.2013 в събота, от 15 до 17.30 часа

Къде? – гр.Варна, в клуб „Цветовете“ на ул.“Петър Райчев“№18

Какво? – ще ви демонстрирам как се приготвят лесни антиейджинг рецепти като шейк, сурова лятна супа, суров ордьовър, както и антиейджинг бонбони.

За кого? – ако желаете да научите кои са факторите, отговорни за стареенето, тенденциите в областта на антиейджинга както и лесни сурови антиейджинг рецепти, то този Workshop е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

-списък за пазаруване /на храни, които могат да се консумират сурови/;

-списък на храните, които състаряват и на тези, които подпомагат антиейджинга;

-списък с антиейджинг рецепти;

+Бонус

Вход: 10 лв

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: dessi_peeva@yahoo.com

Тази статия е публикувана в вторник, юни 4th, 2013 at 11:45 в категория Антиейджинг.

9 коментара

 1. Тина Публикува:

  Е, не мога вече! Ще се опитам да намеря зала и условия да дойдеш до София. Тук ще има толкова хора, които с интерес и желание ще посетят твой семинар :)))))))

 2. фейт Публикува:

  Присъединявам се към Тина!Десии,много им завиждам на варненци за тебе.Айде влизай в нета и търси жилище в София,че и ние тук да имаме възможността да ти се порадваме на красотите:)))))Всичко звучи невероятно,желая ти успешна,лека и много забавна лекция!Мооооля те пусни снимки и инфо и за нас след семинара!

 3. desi Публикува:

  Здравейте Тина и Фейт! Много ви благодаря за итереса към уъркшопа, който организирам, но за съжаление за сега само във Варна е възможно. Аз дори бях поканена за лектор на Здравословния семинар на 9.06 в София, но отказах, защото няма на кой да оставя Ерик. Той все още доста плаче като отидем на гости при роднини.

 4. Зори Публикува:

  Здравейте,
  и аз съм от София и искам и аз да кажа колко много съжалявам, че Ви е невъзможно да идвате и при нас…:(

 5. desi Публикува:

  И аз много съжалявам, Зори, че няма как да събера на едно място всички мои читатели, които имат интерес към уъркшопа, който организирам.

 6. Мария Публикува:

  Здравей, Деси! Може ли да се запише на диск и да си го закупя.

 7. desi Публикува:

  Благодаря ти за интереса, Мария, но най-вероятно няма да успея да го заснема!

 8. Алекс Публикува:

  Здравейте,
  скоро ще има ли отново уъркшоп във Варна? 🙂

 9. desi Публикува:

  Здравей Алекс! Благодаря ти, че попита! Мислех да организирам един уъркшоп този сезон, но за съжаление подготовката на книгата ми, он-лайн програмата и смяната на дизайна на сайта отнема цялото ми време. И затова най-вероятно ще организирам един в началото на декември и ще бъде на празнична тематика. 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline