Услуги и продукти

 УСЛУГИ И ПРОДУКТИblack dress - profile

Последните 6 години от съществуването на сайта www.desilifestyle.net, натрупания опит като експерт в здравословното хранене, начина ми на живот и сертификата ми за Health coach спомогнаха да изградя нужната увереност и мотивация да помагам на Вас. Чрез своите умения да създам свои авторски услуги и продукти, в помощ на хората желаещи да се възползват от знанията и опита ми в суровата кухня, лечението чрез храната и стила на живот.

Както и да ви вдъхновят да водите по-съзнателен и природосъобразен начин на живот.

Услуги:

  1. Изготвяне на индивидуално седмично меню и лайфстайл препоръки на база предварително попълнен формуляр (здравна история, хранителни навици и т.н.) и 1-часова консултация по скайп или на живо – 60 лв.
  2. Изготвяне на индивидуален 1-месечен хранителен план и лайфстайл препоръки на база предварително попълнен формуляр (здравна история, хранителни навици и т.н.) и 1-часова консултация по скайп или на живо – 100 лв.
  3. Health coaching програма – 3 или 6 месеца.  Програмата включва:

-по две 1-часови сесии на месец;

-изготвяне на примерни индивидуални менюта и лайфстайл препоръки;

-и-мейл подкрепа между сесиите;

-достъп до частни видео клипове – около 10 на брой;

-предоставяне на информационни материали, рецепти, съвети и т.н;

-провеждане на индивидуална детокс програма;

-провеждане на ДНК-прекодиране (по желание, отнася се САМО за 6-месечната програма);

-получаване на подаръци на стойност 120 лв – онлайн ритрийт „Едноседмична луксозна грижа за вашето тяло и душа“ както и Мини розов комплект „Desilifestyle“ (натурални ръчно-изработени парфюм и червило) – отнася се САМО за 6-месечната програма.

  1. Онлайн програма „ДНК-прекодиране“ – 149 лв.

Продукти:

  1. Нова книга (само на хартиен носител) „Моето изкуство да живея и да се обичам с подзаглавие „Изискана натурална грижа за вашето тяло и душа – практични съвети за здравословен начин на живот и хранене, детокс, антиейджинг, красота и wellness. – 29,90 лв.
  2. Е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота“ 15 лв.
  3. Е-книга-наръчник за бременност, раждане, кърмене и захранване на растително-суровоядно хранене – 50 лв
  4. Луксозен златен бюти комплект „Desilifestyle” – 60 лв

DSC08240

Моля, за подробности и поръчки да ми пишете на имейл: desilifestyle.net@gmail.com

Десислава Пеева е сертфициран холистичен Health coach, който подкрепя и помага на работещи жени и майки с хормонални проблеми и стресиращо ежедневие да намерят вътрешния си баланс като ги учи да се грижат за Себе си по изискан и природосъобразен начин!


Inline
Inline