Как да направим натурален лифтинг на вагината си, а и не само?/ЗАБРАНЕНО за мъже+Видео

Не съм засягала подобен тип статии в сайта си, но като жена, която се грижи за Себе си, се интересувам от всякакви теми, свързани със здравето. Смятам, че тази статия/видео ще бъде от полза на всяка раждала и нераждала жена, защото с течение на времето, признаците на стареене се появяват НЕ само по кожата, но се променя и еластичността на ВАГИНАТА. Мускулите се отпускат, появява се сухота, ниско либидо и хормонален дисбаланс, особено след 40-те. Аз ги наближавам и е добре да се погрижим превантивно за тази деликатна зона на женското си тяло.

На чай или кафе с Деси – епизод 9+Видео

Скъпи мои читатели, днес продължавам с епизод 9 от Видео рубриката“На чай или кафе с Деси“, където отговарям на вашите въпроси, свързани с растително-суровоядно хранене, гладолечение, детокс, натурална козметика, wellness и минимализъм. Припомнете си епизод 1, епизод 2, епизод 3. епизод 4, епизод 5, епизод 6, епизод 7 както и епизод 8.

БЛАГОДАРЯ от сърце на всички Дами, които се включиха. Ако и вие имате въпроси, може да ги задавате тук като коментар, във фейсбук или в моя Youtube канал!

11.07 – Международен ден на суровоядството

Скъпи мои читатели, които в малка или голяма степен черпите вдъхновение от този сайт, бих искала да ви честитя Международния ден на суровоядството. Хапвайте повече сурова храна и се наслаждавайте на живота, преследвайте целите си и бъдете пример за вашите близки и приятели!

Топ 10 съвета за здравословен туризъм+моите най-важни елемента за плажния сезон

Скъпи читатели, ваканционния сезон наближава и всеки се замисля къде да прекара отпуската си – дали на хотел или къмпинг, дали за 1 или 2 седмици, или 1 – 2 дни, хубаво е всеки да разчупи ежедневието и да си отдъхне от работата. Затова днес ще ви споделя моите топ 10 съвета за здравословен туризъм или как да си прекарате чудесно и да не се върнете още по-изтощени и с няколко килограма по-тежки:

НОВА Екнига-наръчник „100 дни до 100% суровоядство“+БОНУС видео рецепта

Скъпи мои читатели, имам удоволствието да ви представя моята 4-та екнига „100 дни до 100% суровоядство“ – наръчник за холистичен преход към суровоядство, минимализъм, натурална козметика и wellness на ограничен бюджет

Написах тази екнига-наръчник за 100 дни до 100 % суровоядство като допълнение към другите ми 2 книги:

„Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота“ както и „Моето изкуство да живея и да се обичам“.


Inline
Inline