Световен детокс ден

Честит Световен детокс ден, скъпи читатели! Този ден, 22.03 и 11.07 – Международния ден на суровоядството са най-близките празници, които считам за съпричастни с дейността на моя сайт. Аз вярвам в лечебната сила на правилно комбинираните сурови храни, както и в нуждата да се детоксикираме поне 2 пъти годишно. Вярвам в това, което е ЗАКОДИРАНО в човешкото ДНК, защото тази ВЯРА ме излекува от дългогодишен хормонален дисбаланс и първи стадий на рак на матката (това го научих в последствие). Тази вяра ме спаси от скалпела без да съм знаела! Точно за това аз няма да спра да помагам и мотивирам, вас, скъпи мои читатели да се храните с повече сурова храна, да се детоксикирате по ПРАВИЛНИЯ начин, защото който ви обещава, че ще се вталите и пречистите като ядете „чисто“ месо, „чиста“ риба, „чисти“ яйца, „чисти“ млечни продукти и костен булъон ви ЛЪЖЕ, по най-подлия начин! Уморих се да гледам, как хората се заблуждават и залитат по грешния път!

Сподели как се грижиш за Себе си и спечели 3 награди!+Видео

Скъпи мои прекрасни последователки и читателки, в най-женския месец Март, аз искам да зарадвам 3 от вас с прекрасни награди на обща стойност 360 лв!

За целта моля, да споделите в поста във Фейсбук страницата на сайта ми като коментар как се грижите за Себе си по природосъобразен начин?

Решение 67(Resolution 67 in the Senate of the United States)

Скъпи мои читатели, имам да ви съобщя една прекрасна новина!

Преди 3 седмици аз, както и всички сертифицирани Health coaches в света празнувахме годишната седмица на Health coaches (Health Coach Week), която е от 12 до 19.02. А на 17.02, петък, Сенатът в САЩ с Решение 67 призна с единодушно съгласие професията на Health coach.

Това означава, че Американския Сенат признава официално Health Coach Week и Health coaches в тяхната важна работа за подобряване здравето и общото състояние (wellness) на хората.

Това е изключителна новина за обществото на Health coaches (здравни консултанти) и Institute for Integrative Nutrition (IIN) се гордее с единодушното решение!

Ето тук може да прочетете за Решение 67!

Топ 11 съвета за секси и плосък корем+Видео

В най-женския месец Март, аз реших да споделя съветите си за най-честия проблем при нежната половинка, а именно подутия корем. Като жена, която се е излекувала от 10-годишен хормонален дисбаланс, който се изразяваше в липса на цикъл и живот в непрекъсната депресия, подут корем, акне, хронична вагинална кандида и невъзможност за зачеване, и две бременности на растително-суровоядно хранене (качване само по 5 кг на бременност) и бързо възстановяване за 1 седмица, със сигурност знам как да имам плосък и секси корем без нито една стрия.

Повечето жени се оплкват от подут корем най-вече по време на цикъл, когато имат запек или хормонален дисбаланс. За мен всичко в организма е свързано в една СИНЕРГИЯ и ако имаме подобни проблеми, то те със сигурност се крият в нашите черва или както е модерно да се нарича днес, в нашия МИКРОБИОМ. Нямате ли чисти черва, все нещо няма да ви е наред!

Подутият корем води след себе си един куп проблеми като запек, лоша кожа и акне, вагинална кандида, депресия и копнежи за сладки, тестени и мазни храни!

Пролетни промоции за деня на Жената+Видео

Скъпи мои читатели, имам удоволствието да ви съобщя, че от 22.02 до 8.03.2017 обявявам 10% намаление на Новата ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ както и на моя Луксозен бюти комплект „Desilifestyle“. Подарете си качествена ръчно направена натурална козметика със сертифицирани съставки и верен Луксозен приятел в лицето на моята книга, която стотици Дами обявиха за УНИКАЛНА и перфектно настолно ръководство за здравословен начин на живот и хранене, детокс, антиейджинг, красота и wellness за жени, които държат на Себе си! Подарете си Лукс, защото го заслужавате, а тук може да видите и видеото в Youtube!


Inline
Inline