Топ 10 Desilifestyle здравословни тенденции за 2020 година+Видео

След повече от 9 години вписване на този сайт и почти 20 години дългогодишен опит в сферата на здравословното хранене и начин на живот в съчетание със сертификата ми на Health coach, бих искала да споделя моите размишления относно модните тенденции в тази сфера!

Как да вдигнете нивото си през 2020? LEVELING UP+Видео

Честита Нова 2020 година, скъпи приятели! Пожелавам ви много вдъхновения, мотивация и красота по пътя, който вървите! Нека Новата година и декада ви донесе щастие и хармония във вашия живот!

През изминалата година настъпи огромна промяна в моя живот, адаптирах се и станах независима самостоятелна личност като същевременно започнах плавен процес на вдигане на нивото ми на съзнание, на личностно развитие и на лайфстайл. През тази година продължавам с нови сили и вдъхновения и затова днес бих искала да споделя стъпките, които предприех за да стана по-добрата си версия и въобще да стана човека, който винаги съм искала да стана – физически и ментално. На английски език термина е LEVEL UP!

3-тият рожден ден на Кармен

Днес моята малка принцеса Кармен става точно на 3 годинки!

Пожелавам ти прекрасно и щастливо детство и ти благодаря, че изпълваш живота ми със смисъл и радост! Обожавам те, съкровище! 🙂

Desilifestyle.net на 9 години+GIVEAWAY/Видео

Скъпи мои читатели, днес се навършват точно 9 години от както създадох моя блог Desilifestyle.net, който в последствие се превърна в сайт и сега е вече част от моята професия. Не мога да повярвам колко много години изминаха и колко постоянна бях в това, което предприех!

БЛАГОДАРНА съм за всичко, което преживях – радостно и тъжно, и вярвам, че няма нищо случайно и това, което ни се случва през живота е в БОЖЕСТВЕН РЕД.

ВЛОГ 3: Една седмица от живота ми на Health coach+Видео/Есен-зима

Скъпи мои приятели, в началото на месец Декември 2019 реших да заснема 1 седмица от моя живот под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието си както направих в края на месец Май и в края на месец Август. Доста се постарах да е разнообразно и заснемането и обработката ми отне 10 дни. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!


Inline
Inline