Какво вклюва моята 6-месечна Health coaching програма?

В днешния съвременен свят всички искаме да сме здрави, да бъдем в баланс, да се чувстваме по-добре и да имаме повече енергия. Но в действителност има огромна разлика между това да искаме да сме добре и ежедневната реалност – физическо и ментално преяждане, ниска двигателна активност и твърде малко време за Себе си!

Затова и необходимостта от Health coach нараства колкото по-забързан и стресиращ става живота ни и поради „подмладяването“ на болестите на цивилизацията като затлъстяване, диабет, високо кръвно налягане, атеросклероза, преждевременно състаряване и т.н.

ВЛОГ 4: Една седмица от живота ми на Health coach+Видео/Зима-пролет

Скъпи мои приятели, в средата на месец Февруари 2020 реших да заснема 1 седмица от моя живот под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието си както направих в края на месец Май, в края на месец Август и в средата на месец Декември. Доста се постарах да е разнообразно и заснемането и обработката ми отне 10 дни. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания в рамките на 40 минути! 🙂

Wellness азбука „Desilifestyle“+Трейлър на Youtube канала ми

Скъпи читатели, днес бих искала да ви представя моята авторска Wellness азбука, която по забавен начин да ви напомня да интегрирате някои wellness навици в ежедневието си стъпка по стъпка. Надявам се да ви е полезна и ще се радвам да споделите статията с вашите приятели и семейство. БЛАГОДАРЯ от сърце! 🙂

Моите топ 11 съвета за секси и плосък корем+Видео

Скъпи мои читатели, днес реших да споделя съветите си за най-честия проблем при нежната половинка, а именно подутия корем. Като жена, която се е излекувала от 10-годишен хормонален дисбаланс, който се изразяваше в липса на цикъл и живот в непрекъсната депресия, подут корем, акне, хронична вагинална кандида, много добре знам колко е неприятен този проблем. Но за щастие има начин за справяне. И тъй като по време на бременността си качих едва 5-6 кг, не се мазах с абсолютно никакви мазила, а корема се възстанови за 1 седмица БЕЗ нито една стрия, аз със сигурност знам как да имам плисък корем!

Пригответе се с мен за излизане/Органична грим визия „Nude glow“+Видео

Днес бих искала да ви представя ново леко релаксиращо видео от типа „Пригответе се с мен“. Не случайно в Луксозната ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ акцентирам на всички аспекти от живота. И за да имаме холистичен здравословен живот е добре да балансираме всички. През последните 4 години и половина от както работя като Health coach или основно онлайн от вкъщи, неглижирах социалния аспект и излизането на ресторант, на бар, на дискотека и т.н. Затова през последните няколко месеца започнах да излизам по- често, закупих си качествени органични гримове, а през последната година почти напълно смених гардероба си – продадох или изхвърлих стари дрехи и закупих нови, но бройката е все още 27 елемента в моя минималистичен капсулен гардероб.

И днес чрез видео ще ви представя Органична грим визия „Nude glow“, която е подходяща за бар, дискотека, рестрант, някое събитие и т.н. и накрая ще ви покажа и тоалета, който съм избрала.


Inline
Inline