Моите топ 10 съвета за чиста и хидратирана кожа+Видео

Всяка уважаваща Себе си Дама желае да има чиста и хидратирана кожа, да не се лющи, да е без петна и да няма бръчки. И разбира се 99 процента от жените се втурват да търсят най-модерните продукти за постигане на перфектна кожа. Затова и в днешно време козметичната индустрия процъфтява и всеки ден излизат все по-нови и нови марки с хиляди продукти. Но ИСТИНАТА е, че нито един продукт няма да ви реши проблемите с кожата ако НЕ се погрижите за вътрешната си чистота и хидратация, а именно чисто тяло (най-вече чисти черва) и изобилие от сурови плодове и зеленчуци с органична и структурирана вода в тях. Това го казвам от опит като човек, който още от тийнейджър се бореше с проблемна и мазна кожа с пъпки, черни точки, милиуми и едновременно с това люспеща се кожа и даваше хиляди лева за козметични продукти. А те просто НЕ работят!

Моите топ 10 безценни навика на поддържаната секси жена+Видео

Днес бих искала да споделя моите топ 10 безценни навика на поддържаната и секси жена. Според мен външността е отражение на това как се чувствате вътрешно – физически и психически. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-красиви, поддържани и секси ще изглеждате. Затова трябва да се обръща внимание както на здравословно хранене, спорт, облекло, но и на психическото ни състояние.

„На чай или кафе с Деси“-епизод 11+Видео

Скъпи мои читатели, днес продължавам с епизод 11 от Видео рубриката“На чай или кафе с Деси“, където отговарям на вашите въпроси, свързани с растително-суровоядно хранене, гладолечение, детокс, натурална козметика, wellness и минимализъм. Припомнете си епизод 1, епизод 2, епизод 3. епизод 4, епизод 5, епизод 6, епизод 7, епизод 8 , епизод 9 както и епизод 10.

БЛАГОДАРЯ от сърце на всички Дами, които се включиха. Ако и вие имате въпроси, може да ги задавате тук като коментар, във фейсбук или в моя Youtube канал!

Най-здравословната „жива“ салата в СВЕТА+Видео

Днес бих искала да ви споделя рецептата за най-здравословната „жива“ салата в Света. Според мен няма по-пълноценна салата от тази, която все още си расте във вашата чиния. Тази салата се приготвя от големи количества кълнове и поници, които са богати на оргомни дози витамини и минерали, есенциални аминокиселини, хлорофил и разбира се ензими. Супер икономична и нискобюджетна, особено за студените месеци когато липсват свежи плодове и зеленчуци на трапезата или са доста залежали по магазините. Не е необходимо да използвате специални уреди за целта, защото може се използват и подръчни материали като рециклирани стъклени буркани (марли и ластик), тавичка за поници и пръст от село.

Моите топ 7 правила за по- ниско консуматорство+Видео

Всеки в интернет пространството иска да ви продаде нещо – дрехи, обувки, козметика, грим, чанти, бижута, хранителни добавки, токсична храна, непотребни уреди и вещи и т.н.

Особено на почит в съвременния свят са т.н. инфлуенсъри, на които им се плаща за да рекламират супер безполезни продукти и най вече парцали и токсична козметика Но аз бих искала да ви призова да бъдете по- съзнателни консуматори. Като един екстремен минималист, който е намалил потреблението си до минимум, мога да ви споделя моите топ 7 правила за по- ниско консуматорство. По този начин освен че ще пестите хиляди на година, но и ще намалите индивидуалния си екологичния отпечатък върху Природата. И разбира се ще станете по- съзнателни и здравословни потребители. Повярвайте ми, но това си струва всяко усилие!


Inline
Inline