ВЛОГ 5: Един ден от живота ми на Health coach под Карантина+Видео

Скъпи мои приятели, в края на Март 2020 реших да заснема 1 ден от моя живот под Карантина под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието ми. Припоменте си другите ми влогове в края на месец Май, в края на месец Август, в средата на месец Декември 2019 както и в средата на месец Февруари 2020. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Зеленчуково плато със суров високохлорофилен пролетен дип+Видео

Скъпи читатели, пролетта вече настъпи и след тежките зимни и дефицитни трапези е време да се заредим с обилни дози витамини, минерали и хлорофил от пролетни зеленчуци и плодове. Плодовете както знаете, аз препоръчвам в 99% от случаите като монохранене, но със зеленчуците може много да разнообразявате. Затова днес ще ви представя суров пролетен хлорофилен дип със зеленчуци, а тук си припомнете за ползите от хлорофила!

Хлорофилът – най-ценният ПИГМЕНТ в храненето

Скъпи мои читатели, до сега не съм писала конкретно за хлорофила, но в почти всяка моя статия акцентирам, че трябва да наблягаме на суровите плодове и зеленчукови салати в храненето си. Като в салатите задължителния елемент са зеленолистните като най-различни видове марули, спанак, рукула, манголд, кейл, коприва, тученица, билки като магданоз, целина, копър, босилек и т.н. както и пониците от слънчоглед, алфа алфа и броколи например. Те са богати на най-ценният пигмент в храненето, а именно ХЛОРОФИЛА, който им придава зеления цвят. Освен това е добре в определени периоди на годината хлорофила да се взема под формата на добавка, смесен с цитрусов сок или кокосова вода. Избягвайте да слагате зеленолистни в плодови смутита с 10 съставки, но зелената сурова супа е добра опция за бърза течна хлорофилна храна в шише!

Моята домашна натурална СПА терапия за чиста и хидратирана кожа на лицето+Видео

Понеже сега сме в период на криза и всички козметични и СПА центрове са затворени, повечето хора са вкъщи по цял ден и затова днес реших да ви покажа моята домашна натурална СПА терапия за чиста и хидратирана кожа на лицето, в която съм убедена, че ще се ВЛЮБИТЕ. Защото е много лесна, приятна и супер ефективна ако се прави поне 3-4 пъти седмично. Ефектът е УАУ на следващата сутрин, кожата е супер гладка, ексфолирана, хидратирана, свежа и тонизирана!

Аз съм на мнение, че трябва да се грижим за нашата кожа отвътре на вън, а НЕ да се изолира нашия най-голям орган – кожата и да залагате само на безброй шишенца и тубички с токсична конвенционална козметика, която ви рекламират бюти блогърите. Сигурно в едно видео ви рекламират поне 20-30 различни козметики и всеки път ви показват все нови и нови неща, за които им плащат за да ви промиват мозъците, че ще ви дараят с красива кожа. И всички до една се мажат с по няколко химизирани крема, фон дъо тени, пудри, сенки, ружове, контури и т.н.

Топ 15 знака, че имате СПЕШНА нужда от детокс+Видео

Скъпи мои читатели, честит Световен ДЕТОКС ден както и честита Първа пролет. През този период хората, които са загрижени за своето здраве се замислят да разтоварят и да предприемат детокс преди плажния сезон. Но мнозинството не мисли така за съжаление. Затова днес ще ви споделя топ 15 знака, които могат да ви покажат, че имате СПЕШНА нужда от детокс, а тук вижте и видеото в Youtube:


Inline
Inline